Installere ARC I Chrome An error has occurred Download interrupted

Du kan kjøre Android apps i Chrome netleseren, men det er ikke enkelt å få til, jeg har laget en guide her steg for steg.

 

An error has occurred

Download interrupted

For å kjøre app player i nettleseren må du ha chrome os v44 .linken under er en gratis versjon fra eldre dager. du kan oppdatere den. det finnes fremdeles. pakker som ligger der ute. Å du kan sikkert gradvis oppgradere den til en moderne,chrombook. jeg setter priss på vist noen poster litt intresange detaljer om selve chrome os.

Jeg anbefaler deg ikke å gjøre dette vist du trenger en løsning umiddelbart. denne guiden er ment for, noen som ønsker å ta det som et proskjekt bare på gøy.

Litt av probleme med chrome os yast er at oppdaterings linkene er avdanket. men det er fult mulig å sikre seg oppdateringer på cd som man finner litt alle steder. det er vældig enkelt å oppdatere fra dvd cd. Men jeg må være ærlig så vet jeg ikke om man kan oppdatere seg til siste versjon. ekosysteme til SUSE er lurt å sette seg inn i.

Last ned qtorrent

skaff deg hola better internet

skru hola better internett på usa

 

Dra her last torrenten til yast 2  Direkte ned

Du kan bote isoen fra en cd, jeg anbefaler dvd cd, fordi da slipper du unna ubehageligheter. brenn isoen med power iso. Den er gratis å gjør jobben. du kan betale og få det lille extra.

Når cdn er ferdig brennet sett den i pcn, trykk f12 under oppstart etter det er det kun straight forward.

følg denne guiden når du setter opp chronium på pc

 

BlackBeard

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits